Freelance-ohjelmistokehittäjän opas

Eri tavat, joilla rahaa voi nostaa osakeyhtiöstä

Millä muilla tavoin osakeyhtiön kautta itsenäisenä ohjelmistokonsulttina työskentelevä voi nostaa rahaa yrityksestään kuin palkkana? Kumpi on verotuksen näkökulmasta tehokkaampaa, palkan nostaminen vai osinkojen maksaminen? Kuinka usein osinkoja voi maksaa? Löydät täältä vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin.

Witted Partners tekee yrittäjäksi ryhtymisen helpoksi

Yrityksen perustaminen – Suunnittelemme kanssasi aloituksen niin, ettei laskutettavassa työssä synny katkoksia. Voimme aloittaa ensimmäisen projektisi etsimisen, vaikkei sinulla olisi vielä yritystä ja olisit vielä palkkatöissä. Yrityksen perustaminen on nykyään helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen vasta kun ensimmäinen projekti on löytynyt.

Asiakashankinta – Älä hukkaa laskutuskelpoisia tunteja projektien etsimiseen, agenttimme hoitavat asiakashankinnan puolestasi! Määrität itse ehtosi, kuten tuntihinnan ja millaisten projektien (ala, teknologiat, kesto) parissa haluat työskennellä. Agenttimme etsivät sinulle näiden pohjalta sopivia projekteja.

Yrityksen pyörittäminen – Yhteisössämme on yli 1700 freelance-ohjelmistokehittäjää, ja jäsenet ovat suositelleet lukuisia kirjanpitäjiä, vakuutuksia ja yrittämisen työkaluja. Kerromme vinkit mielellämme sinullekin, jotta uusi arkesi sujuisi mutkattomasti.