Freelance-ohjelmistokehittäjän opas

Paljonko tienaisit freelancerina?

Ohjelmistokehityksen parissa on valtava kysyntäpiikki. Moni osaaja päätyy tässä tilanteessa perustamaan oman yhtiön ja tarjoamaan palveluitaan sen kautta. Tällä sivulla voit laskea, paljonko voisit tienata freelancerina.

120000 €
4000 €

Results

Your company
Turnover
Retirement insurance (YEL)
Employment expenses
Corporate tax 20%
Profit
You
Annual salary
Tax percentage
Taxes
Net salary

Yrittäjyyden edut

Witted Partners tekee yrittäjäksi ryhtymisen helpoksi

Yrityksen perustaminen – Suunnittelemme kanssasi aloituksen niin, ettei laskutettavassa työssä synny katkoksia. Voimme aloittaa ensimmäisen projektisi etsimisen, vaikkei sinulla olisi vielä yritystä ja olisit vielä palkkatöissä. Yrityksen perustaminen on nykyään helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen vasta kun ensimmäinen projekti on löytynyt.

Asiakashankinta – Älä hukkaa laskutuskelpoisia tunteja projektien etsimiseen, agenttimme hoitavat asiakashankinnan puolestasi! Määrität itse ehtosi, kuten tuntihinnan ja millaisten projektien (ala, teknologiat, kesto) parissa haluat työskennellä. Agenttimme etsivät sinulle näiden pohjalta sopivia projekteja.

Yrityksen pyörittäminen – Yhteisössämme on yli 1700 freelance-ohjelmistokehittäjää, ja jäsenet ovat suositelleet lukuisia kirjanpitäjiä, vakuutuksia ja yrittämisen työkaluja. Kerromme vinkit mielellämme sinullekin, jotta uusi arkesi sujuisi mutkattomasti.