Utviklerens guide til freelancing i Norge

Fire steg til å bli en freelance utvikler

Hva må du ta i betraktning før du blir en freelance utvikler? Hvordan håndterer man overgangen fra fast ansettelse til selvstendig konsulent? Hvordan finner man prosjekter? På denne siden vil du finne svar på disse spørsmålene og mange flere.

Witted Partners gjør det enkelt å bli freelance utvikler

Starte et selskap — Vi planlegger starten sammen med deg slik at det ikke blir pause i arbeidet som faktureres. Vi kan begynne å lete etter ditt første prosjekt selv om du ikke har en bedrift ennå og fortsatt er ansatt et sted. Å sette opp en bedrift er raskt og enkelt og det er ingen hast; vi kan gjøre det sammen med det når du har funnet ditt første prosjekt.

Kundeanskaffelser — Ikke kast bort fakturerbare timer på å lete etter prosjekter. Våre Talent Agents vil håndtere kundeanskaffelsene for deg. Du setter dine egne vilkår og betingelser, som timepris, arbeidsmengde og hva slags prosjekter (bransje, teknologier, varighet) du ønsker å jobbe med. Basert på disse vil våre Talent Agents se etter passende prosjekter for deg.

Drive bedriften — Det er over 2500 nordiske freelance utviklere i vårt nettverk og de har anbefalt flere regnskapsførere, forsikringer og verktøy for selvstendige konsulenter. Vi deler gledelig tipsene med deg slik at din reise blir så enkel som mulig.

Innholdsfortegnelse: Utviklerens guide til freelancing i Norge