Ofte stilte spørsmål

Bli en freelance utvikler i Norge

Her kan du finne ofte stilte spørsmål om å bli freelance utvikler i Norge, drive et selskap, kundeanskaffelser og mye mer. Vær oppmerksom på at svarene er spesifikke for Norge.

Witted Partners gjør det enkelt å bli freelance utvikler

Starte et selskap — Vi planlegger starten sammen med deg slik at det ikke blir pause i arbeidet som faktureres. Vi kan begynne å lete etter ditt første prosjekt selv om du ikke har en bedrift ennå og fortsatt er ansatt et sted. Å sette opp en bedrift er raskt og enkelt og det er ingen hast; vi kan gjøre det sammen med det når du har funnet ditt første prosjekt.

Kundeanskaffelser — Ikke kast bort fakturerbare timer på å lete etter prosjekter. Våre Talent Agents vil håndtere kundeanskaffelsene for deg. Du setter dine egne vilkår og betingelser, som timepris, arbeidsmengde og hva slags prosjekter (bransje, teknologier, varighet) du ønsker å jobbe med. Basert på disse vil våre Talent Agents se etter passende prosjekter for deg.

Drive bedriften — Det er over 2500 nordiske freelance utviklere i vårt nettverk og de har anbefalt flere regnskapsførere, forsikringer og verktøy for selvstendige konsulenter. Vi deler gledelig tipsene med deg slik at din reise blir så enkel som mulig.