Guide

Utviklerens guide til freelancing i Norge

Å starte sitt eget selskap og bli freelancer kan virke skremmende: Er det nok jobber der ute? Hva burde jeg ha i kontrakten min med kundene? Hvordan håndteres økonomien i selskapet? Dette er noen av mange spørsmål som surrer rundt i hodene på alle som vurderer å bli freelance utviklere.

Å bli en freelancer er både spennende og skummelt på en og samme tid. Her har vi satt sammen informasjon som vi håper vil inspirere deg om du fortsatt nøler med å ta steget inn i freelanceverdenen samt gi deg informasjonen du måtte trenge for å komme i gang.

WITTED PARTNERS — FREELANCING GJORT ENKELT

Smidig overgang

Vi planlegger overgangen til entreprenørskap sammen med deg slik at det ikke blir pause i arbeidet som faktureres. Vi kan begynne å lete etter ditt første prosjekt selv om du ikke har en bedrift ennå og fortsatt er ansatt et sted.

Outsourcet kundeanskaffelse

Ikke kast bort fakturerbare timer på å lete etter prosjekter. Våre Talent Agents vil håndtere kundeanskaffelsene for deg.

Støtte i juridiske spørsmål

Når du trenger bekreftelse på kontraktsmessige eller juridiske spørsmål, står våre advokater klare til din disposisjon.

Du bestemmer dine egne vilkår

Du setter dine egne vilkår og betingelser, som timepris, arbeidsmengde og hva slags prosjekter (bransje, teknologier, varighet) du ønsker å jobbe med. Basert på disse vil våre Talent Agents se etter passende prosjekter for deg.


Bli en freelancer med Witted Partners!

Alle våre tjenester er kostnadsfrie. La oss ta steget inn i freelancing-verdenen med deg!