Open projects

Fullstack Developer (preferably PHP & Python experience)

Oppstart: ASAP
Varighet: 6 måneder med mulighet for ansettelse
Omgang: 100%
Arbeidsspråk: Engelsk
Lokasjon: Larvik/Oslo/remote

Ønsker en person som er fremoverlent og med ca. 5-8 års erfaring som har solid erfaring med Python og PHP. Vedkommende må kunne ta og stå for tunge tekniske valg. Vedkommende kommer til å jobbe tett opp mot sjefsarkitekten og fungere som en sparringspartner, og etterhvert kunne bevege seg over i en arkitektrolle selv.

Kunden er plattformuavhengig, så ingen spesifikke krav knyttet til spesifikk skyteknologi (AWS, Google, Azure). Utdanning er ønskelig, men ikke et absolutt krav.

Det er veldig stor fleksibilitet på hjemmekontor. De har blant annet 2 stykk som bor i Oslo, så det er veldig sjeldent de er inne på kontoret. Kunden er også en del av en større gruppe, hvor de har 2-3 pulter tilgjengelig på Lysaker om ønskelig.

Ingen spesifikke krav til sertifiseringer, men er ønskelig at vedkommende er fremoverlent og har et ønske om å utvikle seg og interesse av å bevege seg mot en arkitektrolle.

Innleieperioden er minimum 6 måneder og vedkommende må være åpen for fast ansettelse etter innleieperioden.

Interested in a project?

New to Witted Partners?

Witted Partners helps freelance software developers and designers to find the projects that match their skills and preferences, all for free. Apply for an agent to get validated and be able to pursue our projects!

Are we friends already?

If you have already met with us or are working on a project through Witted Partners, please contact any of our talent agents or subscribe to our project newsletter to directly apply for projects!