Open projects

Fullstack developer

Contact

Karoliina Heikkilä

Olemme parhaillaan etsimässä asiakkaallemme pelialalle kahta Fullstack painotteista kehittäjää työskentelemään mielenkiintoisella toimialalla, monipuolisten kehitystehtävien parissa. Etsimme henkilöitä, jotka ovat kokeneita kehäkettuja ja työskennelleet entuudestaan monipuolisesti erilaisissa asiakasprojekteissa ja kehityshankkeissa, omaten siten vahvaa näkemystä ja osaamista katsoa laajojakin kokonaisuuksia monesta perspektiivistä.

Projektissa tulet työskentelemään asiakkaan kriittisten järjestelmien ja erityisesti niiden backend kehityksen parissa. Etsimällämme henkilöllä on seuraavanlaista teknologiaosaamista
• Yli 5 vuoden kokemus taustajärjestelmien kehittämisestä Java, Scala tai Kotlin -ohjelmointikielellä
• Yli 3 vuoden kokemus kehittämisestä Spring Boot -alustakirjastolla
• Yli 3 vuoden kokemus kehittämisestä relaatiotietokannoilla
• Työkokemusta Container ”Docker”-virtualisoinnista, sekä Kubernetesajoympäristöstä

Toivomme että sinulla on osaamista myös seuraavien työkalujen paristaPostgreSQL, Redis, SpringBoot, React, Nginx sekä konttiteknologioiden ja operoinnin parista esimerkiksi (Kubernetes, Terraform, Prometheus, Grafana GitLab). PIlvialustoista Google Cloud Platform (GCP) ja AWS osaaminen (jompi kumpi syväluotaavasti) on suotavaa osaamista sillä asiakkaan palvelut pyörivät Google Cloud palveluissa.

Kehitysprojekteissa työskentelyssä painottuu palveluiden toimintavarmuus, skaalautuvuus ja ylläpidettävyys. Asiakkaalle on tärkeää tuottaa palveluita, jotka ovat käyttäjäystävällisiä, luotettavia ja laadukkaita. Asiakkaan tiimeissä on tärkeää hyvät kommunikointi- ja sosiaaliset taidot sillä tiimit työskentelevät tiiviisti yhteistyössä.

Työskentely on 100% allokaatiolla, pitkäkestoisessa kehityshankkeessa (+12kk). Työskentely on etänä (Suomessa) ja asiakkaan tiloissa Helsingissä, jossa tiimi kokoontuu noin viikoittain. Suomen ja englanninkielen osaaminen vaadittu. Aloitus projektissa on viimeistään kesäkuussa.

Interested in a project?

New to Witted Partners?

Witted Partners helps freelance software developers and designers to find the projects that match their skills and preferences, all for free. Apply for an agent to get validated and be able to pursue our projects!

Are we friends already?

If you have already met with us or are working on a project through Witted Partners, please contact any of our talent agents or subscribe to our project newsletter to directly apply for projects!