Open projects

Senior Software Engineer

Oppstart: Snarest
Varighet: Minimum 6 måneder
Omfang: 100%
Lokasjon: Kløfta, muligheter for delvis hjemmekontor
Søknadsfrist: Snarest

Om prosjektet
Prosjektet går ut på å utvikle software som styrer hardware. Kunden har et fullverdig testsenter på sitt hovedkontor, så du vil kunne teste og se resultatene av ditt arbeid umiddelbart. Du vil være med på hele produktutviklingsprosessen og vil få en mulighet til å utvikle innovative løsninger. Videre vil du spille en nøkkelrolle i deres R&D-avdeling som består av ca. 60 personer fordelt på de ulike utviklingsteamene. De utgjør et stort, kompetent og ambisiøst fagmiljø som gir deg rikelig med muligheter til å utvikle deg og dyrke din egen kompetanse. Du vil ha reell påvirkningskraft og frihet til å utforske de teknologiene du brenner for. Kunden kan blant annet tilby deg en viktig rolle med stor mulighet til å påvirke utviklingen av programvare for det internasjonale markedet! Du vil få spennende utfordringer i et inspirerende og faglig sterkt miljø.

Det er ønskelig fra arbeidsgivers side at konsulenten stiller seg åpen til mulig fast ansettelse etter en definert innleieperiode.

Teamet
Du blir en del av et autonomt team. Teamet trives med å finne egne løsninger gjennom prototyping, testing og læring. Kunden er i en scale-up fase, som som fører til hyppige endringer og uklare mål. Det er viktig at du trives med dette og har en fleksibel holdning. Kunden jobber hardt for å skape et produkt som vil revolusjonere markedet, og derfor trenger de kreative individer med pågangsmot og evnen til å finne gode løsninger. Du må være komfortabel med å bli utfordret, samt å utfordre det etablerte.

Arbeidsoppgaver

 • Ansvar for design, implementering og testing av funksjonalitet i vår programvare
 • Utviklingsmetodikk og prosessarbeid, internt og eksternt sammen med våre kunder
 • Sentral rolle i systemarkitektur og implementering av våre løsninger hos kunder i inn- og utland

Krav til kompetanse og erfaring

 • Relevant høyere utdanning
 • 5 års relevant arbeidserfaring
 • Solid erfaring med C# og .Net Core
 • Erfaring med CD/CI, ulike databaser (SQL, mongoDB, postgres), RabbitMQ, Git Actions er en fordel
 • Flytende språkferdigheter i norsk OG engelsk, skriftlig og muntlig

Positivt å ha:

 • Erfaring med React, frontend
 • Erfaring og interesse for back-end, og programvare arkitektur
 • Erfaring med Agile metodikker
 • Erfaring med Discovery og prototyping

Ta kontakt med Gina Ødegård ved interesse eller spørsmål.

Interested in a project?

New to Witted Partners?

Witted Partners helps freelance software developers and designers to find the projects that match their skills and preferences, all for free. Apply for an agent to get validated and be able to pursue our projects!

Are we friends already?

If you have already met with us or are working on a project through Witted Partners, please contact any of our talent agents or subscribe to our project newsletter to directly apply for projects!